Отървете се от целулита с кавитация

Бърз и ефективен метод за стягане на вашето тяло и намаляване на обиколката е кавитацията
Напоследък кавитацията стана много популярна разкрасителна процедура, за която обаче се знае малко. Това е иновативен, модерен и неинвазивен метод, с който се постигат доста добри разкрасителни резултати. Според фирмите, предлагащи процедурата, след прилагането й е възможно редуциране до 2 см в обиколката.
Кавитацията действа на подобен на ултразвука принцип. Различават се по начина на доставяне на енергия. В резултат на процедурата мастните клетки в подлежащите зони се разрушават и се превръщат в течност. Те се абсорбират от околната тъкан, дренират се от лимфата и в крайна сметка всичко излишно и преработено се отделя с урината. Смята се, че процедурата е напълно безопасна и няма риск за здравето.
В периодите на провеждане на процедурите трябва да се спазва едно много важно правило. Всеки ден трябва да се пие много вода, минимум 2 литра на ден! Манипулацията е абсолютно безболезнена, в повечето случаи продължава между 30 и 60 минути. Между процедурите трябва да има минимум седмица разлика. Междувременно, а и след самите процедури, не е нужно да спазвате някакъв специален режим или да се пазите от физически натоварвания. Спокойно можете да следвате обичайния си ритъм на живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *